Odradili smo veliki dio posla sa strojem (Arborist 200) te možemo reći da je u radu besprijekoran i siguran, općenito oduševljeni smo performansama.

Ileana Jurcan, Voditeljica odjela okoliša, Valamar Riviera d.d.

Jako smo zadovoljni radom sjekača (Arborist 190), ispunjava zadatke prema očekivanjima.

Valerij Grković, Voditelj operative, Komunalno Hvar d.o.o.

Ovaj sjekač drvne mase u obliku prikolice (GreenMech Arborist 150) smanjuje nastajanje zelenog otpada i korištenje motornih pila te znatno unaprijeđuje produktivnost rada i kvalitetu obavljenog posla. Usitnjeno granje vraća se u prirodu u obliku drvne sječke i koristiti kao idealan materijal za održavanje poučno-pješačkih staza.

Mate Bačić, Rukovoditelj Odsjeka za zaštitu i praćenje poljoprivrednih površina, NP Krka

Kupovinom stroja GreenMech Arborist 19-28 dobili smo pouzdanog partnera za rad na terenu, koji nam je omogućio znatne uštede vremena potrebnog za zbrinjavanje otpadnog granja, a ne treba zanemariti i financijske uštede koje su uslijedile. Istovremeno snažan, ali dimenzijama relativno kompaktan stroj koji pruža rukovatelju zadovoljstvo u radu.  28.01.2015.

Darijo Škledar, Rukovoditelj radne jedinice Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci

U proteklih godinu dana koliko koristim GreenMech ARBORIST 130 mogu iskazati veliko zadovoljstvo. Najčešće se prednosti usitnjavanja posječene i orezane drvne mase iskazuju u gustim nasadima maslina u kojima je spaljivanje gotovo nemoguće, a istovremeno se dobije proizvod pogodan za kompostiranje. Koristio sam ga nakon sječe većeg broja stabala za usitnjavanje granjevine gdje je čitavo radno vrijeme bio pod radnim opterećenjem, te se tom prilikom pokazalo da nije veliki potrošač goriva obzirom da ga pogoni benzinski motor. Mene osobno se najviše dojmio “No stress sistem” odnosno postepeno uvlačenje i rezanje komada drveta većeg promjera. 25.01.2015.

Branimir Vančina, uslužni obrt „RANKUN„

Sjeckalicu GreenMech QuadChip 160 nabavili smo zbog potrebe za pojednostavljivanjem procesa uklanjanja i zbrinjavanja granja i drvenih ostataka promjera do 16 cm. Iskustva su izrazito pozitivna jer se radi o stroju malih gabarita, a velikog kapaciteta; na teren ga je moguće dovesti prikopčanog na automobilsku kuku, a zbog malih dimenzija i prilagodljivosti ulazi u svako dvorište, značajno smanjuje volumen granjevine, što je nama u urbanim uvjetima jako bitno. Sve to rezultira time da smo smanjili broj odvoza biootpada bilo traktorima bilo kamionima, a također se smanjila i potreba za radnicima, jer sa tom sjeckalicom je dovoljan jedan radnik, a sve to vodi tome da su primjetne i uštede u vremenu rada, energentima, a u konačnici i u novcu. Stroj ima izvrsno koncipiran sustav reznih diskova, koji se teško tupe, odličan Kubota dizel motor i do sada na račun te sjeckalice mogu samo iznijeti riječi hvale i preporučiti ju svakom tko se ozbiljno bavi zbrinjavanjem drvenaste biomase. 16.04.2014.

Zdravko Abramović, Voditelj hortikulture komunalnog poduzeća GKP ČAKOM d.o.o. Čakovec

Komunalno poduzeće STUBICA d.o.o. LOVRAN u siječnju 2014. godine nabavilo je GreenMech sjekač CS100-18KS s prikolicom, za potrebe usitnjavanja zelenog otpada, koji nastaje u obavljanju naše djelatnosti na području općine Lovran. Operateri sjekača, tj. zaposlenici Stubice d.o.o. i osobno,  kao direktor Društva, izuzetno smo zadovoljni performansama stroja i  lakoćom održavanja istog. Stoga iskreno preporučujemo ovaj stroj svim potencijalnim kupcima. 18.02.2014.

Branko Stošić, direktor komunalnog poduzeća Stubica d.o.o. Lovran
GreenMech sjekač drvene mase kupili smo prije, otprilike, godinu i pol te možemo sa sigurnošću potvrditi njegovu vrijednost, jer osim redovite zamjene ulja i brušenja noževa, ostalih kvarova NEMA!!! Ocijena za rad na terenu (uz ceste, parkove, okućnice i dr.) je ODLIČAN. 17.02.2014.
Dragan Klarić, Komunalno poduzeće Park d.o.o. Buzet