ikon_sl_gm_discbladeStroj švedske proizvodnje

Alstor se proizvodi u Dingleu u Bohuslänu, Švedska. Bliska suradnja s lokalnim dobavljačima osigurava kvalitetnu i ekološki prihvatljivu proizvodnju.

ikon_sl_gm_safe_trakPouzdan stroj za rad u šumarstvu

Alstor 8 × 8 ima u ponudi modele za firme i za privatne vlasnike šuma. Forvarderi, harvesteri ili kombi strojevi? Mehanički ili hidraulički pogon? Sa ili bez kabine?

Koji model odgovara vašim potrebama?

ikon_greenmech_nostressPreko 1100 prodanih strojeva

Alstor je poznat po dobroj kvaliteti, nenadmašnim karakteristikama terena i fantastičnoj usluzi. Također znamo da imamo fantastično zadovoljne i stalne kupce!

 

ALSTOR

ŠUMSKA FILOZOFIJA

Strojevi proizvedeni u Švedskoj razvijani su gotovo 25 godina uz pomoć iskustava korisnika i realne upotrebe na terenu. Dosad je proizvedeno preko 1100 strojeva u tvornici u Dingleu, Bohuslän, Švedska i isporučeno po cijelom svijetu.

Alstor je poznat po vrhunskoj kvaliteti, nenadmašnim karakteristikama terena i fantastičnoj usluzi. Zajedno sa zadovoljnim kupcima koji se stalno vraćaju, strojevi su se razvili u kvalitetan šumarski stroj za tvrtke i poduzetnike-šumoposjednike.

Dugotrajni šumarski strojevi omogućuju vam da kontrolirate kako želite upravljati svojim zemljištem. Alstor je izvrstan alat za održivo šumarstvo, a također i održivo radno okruženje. Povedite svog najboljeg prijatelja u šumu i spojite učinkovitost i zadovoljstvo.

Alstor strojevi prilagođeni su potrebama i željama kupaca, sami birate razinu opreme. Posebno prilagođeni koncepti za jedinstvene operacije i optimizirani koncepti tereta razvijani su tijekom mnogo godina i čine stroj fleksibilnim nosačem tereta na zatjevnim terenima. Kupci Alstor strojeva su svi, od izvođača radova, spasilačkih službi, energetskih tvrtki do općina i vlasnika šuma.

Modeli su dostupni kao forvarderi, harvesteri i kao kombinirani strojevi. Odaberite sa ili bez kabine i mehaničkog ili hidrostatskog pogona.

Dobivate stroj koji vam omogućuje slobodno kretanje po brdovitom i teškom terenu. Ako radite u na terenima koji su prekriveni močvarama, stroj možete opremiti ojačanjima za dodatnu nosivost i imat ćete pristup područjima koja prije niste dosegli. Minimalna šteta od vožnje i bez zbijanja tla znači da dobivate visokokvalitetnu, sigurnu i uspješnu šumu.

Zahvaljujući maloj radnoj težini i uskoj širini stroja, možete ga jednostavno utovariti na prikolicu automobila kada se trebate preseliti na novo područje. Možete održavati svoje i tuđe šume te stvarati vrijednost i radost za generacije.

Strojevi su ergonomski, osiguran je lagan ulazak i izlazak. Na mjestu vozača imate potpunu preglednost stroja za sigurniju i kontroliraniju vožnju. Snažan je fokus na visokoj pouzdanosti i niskim operativnim troškovima, što vam daje zadovoljstvo poslom i isplativost. Ideja je jednostavna – mora funkcionirati!

Alstor nije samo pravi kvalitetni šumarski stroj u manjem formatu nego i šumska filozofija. Pravi stroj za pravi rad daje vam šumu za budućnost.

founder01


PROIZVODI

SAZNAJTE VIŠE O ALSTOR MODELIMA

Nasljednik popularnog Alstor 821, odlikuje ga veliki razmak od tla i pogon na svih osam kotača što omogućuje prolazak kroz najkraći put kroz šumu. Pokreće ga Yanmar 24 KS dizelski motor, ima potpuno novi varijator koji omogućuje bolju kontrolu i snagu na teškim i izazovnim terenima. Alstor 822 opremljen je električnom blokadom zupčanika diferencijala što daje omogućuje još bolje fleksibilnost i upravljanje.

Saznajte više >

Potpuno novi Alstor 834 nasljednik je kupcima dobro poznatog Alstor 833. Stroj ima poptuno novu prednju šasiju, uklonjive poklopce u kabini što omogućava lak pristup pogonskim dijelovima i održavanje. Posebna pozornost posvećena je komforu i preglednosti vozača. Pokreće ga Yanmar dizelski motor 24 KS, visoki razmak od tla i nosivost do 3000 kg. Dostupna je razna opcionalna oprema.

Saznajte više >

Proizvodnjom Alstor 840 Pro zakoračili smo u novu vrstu stroja koji se temelji na istim provjerenim temeljima kao i naši drugi strojevi, ali s hidrostatskim prijenosom. S Alstor 840 Pro dobivate nenadmašnu učinkovitost u šumi. Konstrukcija je, kao i drugi modeli, izrađena od švedskog čelika visoke čvrstoće u kombinaciji s modernim metodama. Hidrostatski prijenos osigurava učinkovito i sigurno kretanje u svim situacijama.

Saznajte više >

Uz Alstor 841 dobivate fantastičnu pristupačnost i fleksibilnost s otvorenim modelom stroja koji olakšava vaš rad u šumi. Za vas koji želite kombinirati učinkovit rad i istovremeno uživati u šumama. Ovaj je model iskoristio prednosti prodajnog uspjeha hidrostatskog prijenosa modela 821 i 840. Popnite se preko prepreka gdje nitko drugi ne može. Moderan stroj za održivo šumarstvo.

Saznajte više >

Ovaj fantastični stroj premašuje očekivanja svojom agilnošću, upravljivošću i stabilnošću. Temelji se na Alstoru 840 pro s istim pogonom i motorom s potpuno novom stražnjom prikolicom. S kraćim međuosovinskim razmakom, ima mnogo manji radijus okretanja i doživljaj upravljanja je nevjerojatno lagan. Stroj postaje vrlo stabilan uz pomoć 4 uklonjiva utega s niskim težištem. To znači da možete pristupiti čak i teško dostupnim stablima.

Saznajte više >

 

GALERIJA SLIKA

VIDEO

 

ALSTOR 822

ALSTOR 833

ALSTOR 840 H

SERVIS I REZERVNI DIJELOVI

Ovlašteni Alstor servis za strojeve iz ponude na cijelom području Repubike Hrvatske. Stručni tim izlazi na teren, vodeći se činjenicom da je brzina najvažnija u takvi situacijama, jer je najskuplji stroj onaj koji ne radi.

Magus stroj d.o.o. posjeduje lager rezervnih dijelova za Alstor u Zagrebu, te redovne isporuke iz centralnog skladišta.

KATALOZI

Pošaljite nam upit

Pošalji