Izbor za profesionalce

greenmech_logo

Magus stroj d.o.o. jedini je zastupnik i distributer za Republiku Hrvatsku  profesionalnih strojeva za obradu drvene mase renomirane engleske tvrtke GreenMech, te pruža usluge prodaje i najma strojeva, prodaje rezervnih dijelova, te potpune podrške u vidu servisa i obuke operatera za sjekače, drobilice i malčere drvene mase.

Davne 1963. godine, tadašnjeg naziva tvrtka Turner company  proizvodi prvi bočni malčer na traktoru koji je služio za uređenje okoliša prometnica, a kasnije se taj princip proširio po svijetu.

1980. godine proizvedeni su GreenMech strojevi, te tvtka, sada pod istim nazivom, postaje vodeći proizvođač strojeva za preradu drvenog materijala, a njihovi sjekači, drobilice i malčeri postaju pojam kvalitete i inventivnosti. GreenMech strojevi zadovoljavaju najviše standarde, namijenjeni za rad u teškim uvjetima, glavna im je primjena na području zbrinjavanja drvene mase i zelenog otpada, a idealni su i za održavanje zelenih površina, prometnica, željezničkih pruga, auto-cesta, voćnjaka, nasada, parkova, šuma i sl.

Pogodni za proizvodnju biomase, komposta, malča i iverja za vrtove i parkove.

Dizajnirani su u Engleskoj, a kako bi osigurali visoke standarde i održali kvalitetu u vlastitom pogonu proizvode više od 80% dijelova za strojeve GreenMech.

Glavne karakteristike GreenMech sjekača, drobilica i malčere drvene mase:

  • Dizelski / benzinski motor ili traktorski pogon
  • “No-Stress” elektronska kontrola utovarnih valjaka
  • Okretna ispušna cijev za 270°
  • Sistem smanjenja buke
  • Strojevi na gusjenicama sa “Safe-Trak” sistemom
  • Jedinstveni i patentirani „Dic-Blade“ sistem okruglih noževa
  • Inovativni sistem “Quad-Blade” noževa
  • Svi strojevi imaju CE- i BG- certifkate

Brojne nagrade i priznanja govore o kvaliteti strojeva. GreenMech ima ISO 9001 certifkat.

Bilo da ste u potrazi za malim sjekačem za povremenu upotrebu ili moćnim strojem koji će odraditi velike poslove – rješenje su GreenMech strojevi!

greenmech_logo

Magus stroj d.o.o. zastupnik je i distributer talijanske tvrtke Peruzzo koja proizvodi opremu za uređenje zelenih površina. Tvrtku Peruzzo osnovao je 1959. godine gospodin Adriano Peruzzo. U početku su proizvodili i  razvijali mlinove i mješalice za potrebe novih talijanskih farmi te postiže vrlo zapažene rezultate u prodaji na tržištima diljem svijeta. Vodeći se talentom i sve većom potrebom kupaca za opremom za uređenje zelenih površina, 80-ih godina prošlog stoljeća, pokreće proizvodnju nove kolekcije kosilica (mlatilica) i drobilica drvene mase.

Peruzzo je usmjerio svoju proizvodnju iz čisto poljoprivrednih strojeva u strojeve koji su specijalizirani za održavanje sportskih terena i drobilice za proizvodnju biomase i čiste energije. Napredne tehnologije rezanja i prikupljanja materijala poboljšane su specijalnim načinom vertikalne obrade te su pokazale odlične rezultate u profesionalnom održavanju. Peruzzo je uvijek bio usmjeren na potrebe svojih kupaca te je postavio visoke standarde kvalitete, sigurnosti i proizvodnog učinka svojih strojeva. Brojni nagrađivani patenti služe kao dokaz kvalitete i originalnosti.

Širok proizvodni asortiman obuhvaća samohodne kosilice, prednje i stražnje montirane kosilice, stražnje montirane kosilice s mogućnošću prikupljanja i opcijama istovara na tlu ili visini, stražnje montirane drobilice s mogućnošću istovara na tlu ili visini, program sjekača/drobilica drvene mase s mogućnošću istovara na tlu ili visini, stražnje montirane drobilice drvene mase za proizvodnju biomase, strojeve za usisavanje trave i lišća, te strojeve za briketiranje i peletiranje drvenog otpada i prašine.

Uz naprednu tehnologiju rezanja i prikupljanja materijala, poboljšanu sa specifičnim načinom vertikalne obrade, te patentiranim mlatilicama, tvrtka Peruzzo ima odgovor i na najzahtjevnije zadatke svojih klijenata.

Vodeći proizvođač mobilnih sjekača, drobilica i malčera drvena mase i zelenog otpada.

Oprema za uređenje zelenih površina te strojevi za proizvodnju briketa i peleta iz usitnjene drvene mase.

Ekskluzivna zastupništva i distribucije

Tvrtka Magus stroj d.o.o. jedini je ovlašteni zastupnik sjekača, drobilica i malčera drvene mase engleske tvrtke GreenMech, te opreme za uređenje zelenih površina talijanske tvrtke Peruzzo, što obuhvaća kosilice, malčere, strojeve za briketiranje i peletiranje drvenog otpada i piljevine, usisavače lišća i trave na području Republike Hrvatske. Također, Magus stroj d.o.o. ovlašteni je distributer opreme zaštite na radu proizvođača i uvoznika Lacuna d.o.o.