disc_iconOkretna platformaVeličina "grla" utovarnog otvora"Disc-Blade" sistem okruglih noževaRazina bukeDebljina materijalaUkupna težina

greenmech_logo

SJEKAČ-PRIKOLICA KAPACITETA 160 mm
Tehnički podaciQUADCHIP 160
Max. debljina materijala160 mm
Veličina "grla" utovarnog otvora160mm x 230mm
Dizel motorKubota Turbo
Snaga motora34 KS
Veličina utovarnog otvora1100mm x 820mm
Zamašnjak za rezanje4 x "Disc-Blade" okrugla noža
Brzina 2200 okretaja/min
Utovarni valjciDvostruki, vertikalni hidraulični
Sistem kontrole snage"No-Stress" - el. kontrola snage utovarnih valjaka
Ispušna cijevOkretna za 280 stupnjeva, prilagodljiva po visini
Spremnik goriva25 l
Spremnik hidrauličnog ulja23 l
Okretna platforma360 stupnjeva
Brojač radnih sati:Standardno
Dužina3211 mm
VisinaRadna 2545 mm / Transportna 1656 mm
Širina1502 mm
Težina749 kg
BukaLwa: 116 dBa; Lpa: 92 dBa

Karakteristike

  • 160 mm kapacitet
  • Kubota turbo-dizel motor od 34 KS s vodenim hlađenjem
  • Dvostruki, hidraulični, vertikalni utovarni valjci
  • “No-Stress” sistem kontrole snage
  • Okretna platforma za 360º
  • Gornja i donja kotrolna poluga
  • Prilagodljiva ispušna cijev koja se spušta u transportnu poziciju
  • Težina ispod 750 kg – registrira se kao laka prikolica, mogućnost prijevoza osobnim vozilom
  • Led svjetla
  • Najtiši stroj na tržištu!

Dodatne informacije

Najbolji izbor za obavljanje poslova uz prometnice

Inovativni QuadChip 160 prvi  je sjekač u obliku prikolice sa okretnom platformom za 360°, čime se postiže idealno pozicioniranje utovarnog otvora za olakšani i siguran utovar materijala uz rubnike cesta i u ograničenim radnim prostorima.

Projektiran sa svjetski poznatim Kubota dizel motorom od 34KS i čeličnom šasijom visoke čvrstoće, QuadChip 160 može se latiti bilo kojeg posla sa sigurnošću, efikasnošću i efektnošću.

Standardno dolazi sa ugrađenim „Disc-Blade“ patentiranim sistemom okruglih noževa, što čini održavanje jednostavnim i povećava vremenski period između okretanja noževa, dramatično štedeći novac. Budući da kupci iz navike i dalje upotrebljavaju ravne noževe na svojim strojevima, GreenMech je projektirao zamašnjak koji prihvaća i okrugle („Disc-Blade“) noževe i kvadratne noževe („Quad-Bade“).

Ima veliku protočnost materijala zahvaljujući snažnim, dvostrukim, hidrauličnim utovarnim valjcima i utovarnom grlu u obliku pisma, dimenzija 160mm x 230mm. Rezultat toga je i izvanredna mogućnost usitnjavanja račvstih grana, krošnji, grmovitog i lisnatog materijala. Ovaj sjekač u obliku prikolice dolazi sa ispušnom cijevi koja se okreće za 280 stupnjeva i preklapa prilikom transporta, kako bi stroj bio što kompaktniji.

GreenMech već duže vrijeme u prvom planu ima proizvodnju tiših strojeva. Tako već nekoliko godina oštro podupire kampanju Kupujmo tiho („Buy Quiet“), izvršne institucije za zdravstvo i sigurnost, kako bi naglasili probleme gubitka sluha uslijed prevelike buke na radnom mjestu.

Kao rezultat ove misije, koja je i dalje u tijeku, GreenMech s ponosom predstavlja QuadChip kao jedan od najtiših sjekača drvene mase, u svojoj klasi na današnjem tržištu.

Mišljenja korisnika stroja

Sjeckalicu GreenMech QuadChip 160 nabavili smo zbog potrebe za pojednostavljivanjem procesa uklanjanja i zbrinjavanja granja i drvenih ostataka promjera do 16 cm. Iskustva su izrazito pozitivna jer se radi o stroju malih gabarita, a velikog kapaciteta; na teren ga je moguće dovesti prikopčanog na automobilsku kuku, a zbog malih dimenzija i prilagodljivosti ulazi u svako dvorište, značajno smanjuje volumen granjevine, što je nama u urbanim uvjetima jako bitno. Sve to rezultira time da smo smanjili broj odvoza biootpada bilo traktorima bilo kamionima, a također se smanjila i potreba za radnicima, jer sa tom sjeckalicom je dovoljan jedan radnik, a sve to vodi tome da su primjetne i uštede u vremenu rada, energentima, a u konačnici i u novcu. Stroj ima izvrsno koncipiran sustav reznih diskova, koji se teško tupe, odličan Kubota dizel motor i do sada na račun te sjeckalice mogu samo iznijeti riječi hvale i preporučiti ju svakom tko se ozbiljno bavi zbrinjavanjem drvenaste biomase. 16.04.2014.
Zdravko Abramović, Voditelj hortikulture komunalnog poduzeća GKP ČAKOM d.o.o. Čakovec

Korisnici stroja GreenMech QuadChip160

BIKARAC D.O.O. ŠIBENIK
PRUŽNE GRAĐEVINE
ČAKOM

Slike s isporuka stroja GreenMech QC160