Kupujmo TihoVeličina "grla" utovarnog otvora"Disc-Blade" sistem okruglih noževaRazina bukeDebljina materijalaUkupna težina

greenmech_logo

SJEKAČ-GUSJENIČAR KAPACITETA 150 mm
Tehnički podaciARBTRAK 150
Max. debljina materijala150 mm
Veličina "grla" utovarnog otvora150mm x 230mm
Dizel motorKubota
Snaga motora34 KS Turbo
Veličina utovarnog otvora970mm x 790mm
Zamašnjak za rezanje4 x "Disc-Blade" okrugla noža
Brzina 1700 okretaja/min
Utovarni valjciDvostruki, vertikalni hidraulični
Sistem kontrole snage"No-Stress" - el. kontrola snage utovarnih valjaka
Ispušna cijevOkretna za 280 stupnjeva, prilagodljiva po visini
Spremnik goriva27 l
Spremnik hidrauličnog ulja30 l
Brojač radnih sati:Standardno
GusjeniceGumene 1450mm x 230mm x 300mm
Dužina3000 mm
Visina2380 mm
Širina1171 mm
Težina1046 kg
BukaLwa: 115 dBa; Lpa: 92 dBa

Karakteristike

 • 150 x 230 mm kapacitet
 • Dvostruki vertikalni hidraulični utovarni valjci
 • Kubota dizel motor 34 KS
 • “No-Stress” sistem kontrole snage utovarnih valjaka
 • Noževi „Disc-Blade“ okrugle oštrice
 • Gornja kontrolna poluga
 • Opcionalno pripadajuća prikolica za prijevoz
 • Težina 1046 kg

Dodatne informacije

Arbtrak 150, najnoviji sjekač drvene mase na gusjenicama, opremeljen je Kubota dizel motorom snage 34KS, ima čvrsto čelično podvozje i veliki utovarni otvor za siguran i jednostavan rad. Mogućnost kretanja gusjenicama do 3 km/h i visok razmak od tla (274mm) omogućuju pristup materijalu na težim terenima. Sklopivo postolje omogućuje operateru da prilikom micanja stroja hoda pokraj stroja ili, pri većim udaljenostima, stajanje na njemu pri vožnji.

Motor je zaštićen izoliranim čeličnim pločama koje pružaju čvrstoću i izdržljivost. Zaštitni poklopci dizajnirani su tako da se lagano i jednostavno skidaju što omogućuje lagan pristup svim dijelovima stroja prilikom redovnog održavanja.

Širina grla utovarnog otvora od 15cm x 23cm i vertikalni utovarni valjci s lakoćom obrađuju i primiču materijal noževima za rezanja s minimalnim bočnim kretanjem. Materijal ostaje u sredini, brže prolazi kroz utovarne valjke i koristi manje energije.

Kontrolna kutija i veliki reset gumb smješteni su na sigurnom i pristupačnom mjestu, na gornjem dijelu utovarnog otvora, što olakšava rad, jer su svi upravljački dijelovi na jednom mjestu. Elektronska kontrola utovarnih valjaka (“No-Stress” sistem) štiti motor od opterećenja i dopušta zamašnjaku i noževima dovoljno vremena za obradu.

Zamašnjak za rezanje napravljen je tako da odgovara okruglim ili ravnim noževima.

Opcionalno je dostupna pripadajuća prikolica za prijevoz stroja.

Mišljenje korisnika stroja

 • Komunalno poduzeće STUBICA d.o.o. LOVRAN u siječnju 2014. godine nabavilo je GreenMech sjekač CS100-18KS s prikolicom, za potrebe usitnjavanja zelenog otpada, koji nastaje u obavljanju naše djelatnosti na području općine Lovran. Operateri sjekača, tj. zaposlenici Stubice d.o.o. i osobno,  kao direktor Društva, izuzetno smo zadovoljni performansama stroja i  lakoćom održavanja istog. Stoga iskreno preporučujemo ovaj stroj svim potencijalnim kupcima. 18.02.2014.
  Branko Stošić, direktor komunalnog poduzeća Stubica d.o.o. Lovran
 • GreenMech sjekač drvene mase kupili smo prije, otprilike, godinu i pol te možemo sa sigurnošću potvrditi njegovu vrijednost, jer osim redovite zamjene ulja i brušenja noževa, ostalih kvarova NEMA!!! Ocijena za rad na terenu (uz ceste, parkove, okućnice i dr.) je ODLIČAN. 17.02.2014.
  Dragan Klarić, Komunalno poduzeće Park d.o.o. Buzet

Korisnici stroja GreenMech ArbTrak150

HR Šume