Kupujmo TihoVeličina "grla" utovarnog otvora"Disc-Blade" sistem okruglih noževaRazina bukeDebljina materijalaUkupna težina

greenmech_logo

NOVO

SJEKAČ-GUSJENIČAR KAPACITETA 190 mm
Tehnički podaciARBTRAK 190
Max. debljina materijala190 mm
Veličina "grla" utovarnog otvora190mm x 280mm
Dizel motorKubota
Snaga motora45 KS Turbo
Veličina utovarnog otvora970mm x 790mm
Zamašnjak za rezanje4 x "Disc-Blade" okrugla noža
Brzina 1500 okretaja/min
Utovarni valjciDvostruki, vertikalni hidraulični
Sistem kontrole snage"No-Stress" - el. kontrola snage utovarnih valjaka
Ispušna cijevOkretna za 280 stupnjeva, prilagodljiva po visini
Spremnik goriva31 l
Spremnik hidrauličnog ulja42 l
Brojač radnih sati:Standardno
Spojka:DA
Dužina3230 mm
Visina2612 mm
Širina1370 mm
Težina1600 kg
BukaLwa: 116 dBa
Lpa: 92 dBa

Karakteristike

  • 190 x 280 mm kapacitet
  • Dvostruki vertikalni hidraulični utovarni valjci
  • Kubota turbo dizel motor 45 KS
  • “No-Stress” sistem kontrole snage utovarnih valjaka
  • Noževi „Disc-Blade“ okrugle oštrice
  • Gornja kontrolna poluga
  • Sistem brzih gusjenica
  • Težina 1600 kg

Dodatne informacije

Dizajniran za pristup terenima gdje sjekači inače ne idu

ArbTrak 190 je osmišljen kako bi bez napora pristupio svim onim teško dostupnim mjestima. Možete se osloniti na ovaj popularni sjekač na gusjenicama, koji ima 274mm visok razmak od tla, da će pristupiti teško dostupnim mjestima po neravnom terenu. Brzina gusjenica od 3km/h omogućava operateru brz dolazak na mjesto rada. Rasklopiva platforma nudi opciju, pri većim udaljenostima, da operater stoji na stroju, a ne da hoda iza njega.

Za povećanje učinka i smanjenje upotrebe motorne pile, ArbTrak 190 ima 970mm x 790mm širok utovarni otvor i 190mm x 280mm široko utovarno grlo u obliku pisma. Ova kombinacija olakšava jednostavnu obradu i brzo procesuiranje razgranatog materijala. Dvostruki, vertikalni hidraulični utovarni valjci učinkovito lome materijal s minimalnim bočnim pomakom.

GreenMech ArbTrak 190 je standardno opremljen s patentiranim „Disc-Blade“ sistemom okruglih noževa, čime se vijek trajanja noževa prije oštrenja produljuje i do 150 radnih sati. Neki kupci iz navike i dalje upotrebljavaju ravne noževe na svojim strojevima, stoga ovaj model ima zamašnjak na koji se mogu namjestiti „Disc-Blade“ noževi ili ravni noževi.

Elektronski “No-Stress” sistem kontrole utovara, pokreće utovarne valjke i u suprotnom smjeru, što oslobađa noževe sjekača, kako bi zamašnjak očuvao svoju radnu brzinu, što isto tako povećava učinak.

Izrađen je od čelika velike čvrstoće što ga čini vrlo izdrljžljivim i moćnim. ArbTrak 190 odlikuje kvaliteta, snaga, učinkovitost i ekonomičnost. Izolirane čelične ploče štite snažan 45KS Kubota turbo dizel motor, što ga čini izdržljivim i znatno smanjuje razinu buke. Kako bi se osiguralo jednostavan pristup i upotreba, kontrolna kutija i reset gumb nalaze se na sigurnom i pristupačnom mjestu, na vrhu utovarnog otvora.