Kupujmo Tihodisc_icondisc_icondisc_icondisc_icondisc_icon

greenmech_logo

SJEKAČ-PRIKOLICA KAPACITETA 150 mm
Tehnički podaciARBORIST 130
Max. debljina materijala150 mm
Veličina "grla" utovarnog otvora150mm x 230mm
Benzinski motorHonda
Snaga motora21 KS
Veličina utovarnog otvora970mm x 790mm
Zamašnjak za rezanje4 x "Disc-Blade" okrugla noža
Brzina 1800 okretaja/min
Utovarni valjciDvostruki, vertikalni hidraulični
Sistem kontrole snage"No-Stress" - el. kontrola utovarnih valjaka
Ispušna cijevOkretna za 280 stupnjeva, prilagodljiva po visini
Spremnik goriva27 l
Spremnik hidrauličnog ulja30 l
Brojač radnih sati:Standardno
Dužina3556 mm
Visina2335 mm
Širina1290 mm
Težina670 kg
BukaLwa: 116 dBa; Lpa: 92 dBa

Karakteristike

  • 150 x 230 mm kapacitet
  • Dvostruki vertikalni hidraulični utovarni valjci
  • Benzinski motor Honda 23 KS
  • “No-Stress” sistem kontrole snage utovarnih valjaka
  • Noževi „Disc-Blade“ okrugle oštrice
  • Donja kontrolna poluga
  • LED svjetla
  • Parkirna i naletna kočnica
  • Težina 670 kg

Dodatne informacije

Arborist 130 opremljen je pouzdanim Honda benzinskim motorom 23 konjske snage, jednostavan je i lagan za upotrebu. Čvrsto čelično podvozje i veliki utovarni otvor pružaju siguran rad i nesmetanu obradu raznog razgranatog materijala. Sklopivi poklopac na utovarnom otvoru pruža mogućnost skladištenja, a pri radu (kada je spušten u radnu poziciju) pokazuje pravilan razmak utovarnog otvora od tla – 590 mm. Motor je zaštićen izoliranim čeličnim pločama koje pružaju čvrstoću i izdržljivost. Zaštitni poklopci dizajnirani su tako da se lagano i jednostavno skidaju što omogućuje lagan pristup svim dijelovima stroja prilikom redovnog održavanja. Širina grla utovarnog otvora od 15 x 23 cm i vertikalni utovarni valjci lakoćom obrađuju i primiču materijal noževima za rezanja s minimalnim bočnim kretanjem. Materijal ostaje u sredini, brže prolazi kroz utovarne valjke i koristi manje energije.

Kontrolna kutija i veliki reset gumb smješteni su na sigurnom i pristupačnom mjestu, na gornjem dijelu utovarnog otvora, što olakšava rad jer su svi upravljački dijelovi na jednom mjestu. Elektronska kontrola utovarnih valjaka (“No-Stress” sistem) štiti motor od opterećenja i dopušta zamašnjaku i noževima dovoljno vremena za obradu.

Arborist 130 teži 670 kg što znači da se može registrirati kao laka prikolica te se može vući i osobnim vozilom. Iako najmanji u svojoj klasi, svi navedeni pokazatelji čine ovaj stroj idealnim u omjeru cijene i učinkovitosti.

Mišljenja korisnika stroja

U proteklih godinu dana koliko koristim GreenMech ARBORIST 130 mogu iskazati veliko zadovoljstvo. Najčešće se prednosti usitnjavanja posječene i orezane drvne mase iskazuju u gustim nasadima maslina u kojima je spaljivanje gotovo nemoguće, a istovremeno se dobije proizvod pogodan za kompostiranje. Koristio sam ga nakon sječe većeg broja stabala za usitnjavanje granjevine gdje je čitavo radno vrijeme bio pod radnim opterećenjem, te se tom prilikom pokazalo da nije veliki potrošač goriva obzirom da ga pogoni benzinski motor. Mene osobno se najviše dojmio "No stress sistem" odnosno postepeno uvlačenje i rezanje komada drveta većeg promjera. 25.01.2015.
Branimir Vančina, uslužni obrt „RANKUN„

Korisnici stroja GreenMech Arborist 130

HOPS d.o.o.
GRADSKO KOMUNALNO DRUŠTVO SENJ d.o.o.
FAŽANA
SUPETAR
MED EKO SERVIS