Kupujmo TihoVeličina "grla" utovarnog otvora"Disc-Blade" sistem okruglih noževaRazina bukeDebljina materijalaUkupna težina

greenmech_logo

SJEKAČ-PRIKOLICA KAPACITETA 190 mm
Tehnički podaciARBORIST 190
Max. debljina materijala190 mm
Veličina "grla" utovarnog otvora190mm x 280mm
Dizel motorKubota
Snaga motora45 KS Turbo
Veličina utovarnog otvora1200mm x 840mm
Zamašnjak za rezanje4 x "Disc-Blade" okrugla noža
Brzina 1500 okretaja/min
Utovarni valjciDvostruki, vertikalni hidraulični
Sistem kontrole snage"No-Stress" - el. kontrola snage utovarnih valjaka
Ispušna cijevOkretna za 280 stupnjeva, prilagodljiva po visini
Spremnik goriva27 l
Spremnik hidrauličnog ulja27 l
Brojač radnih sati:Standardno
Spojka:Opcionalno
Rezervni kotač:Opcionalno
Dužina3990 mm
Visina2695 mm
Širina1440 mm
Težina1260 kg
BukaLwa: 116 dBa
Lpa: 92 dBa

Karakteristike

 • 190 x 280 mm kapacitet
 • Dvostruki vertikalni hidraulični utovarni valjci
 • Kubota turbo dizel motor 45 KS
 • “No-Stress” sistem kontrole snage utovarnih valjaka
 • Noževi „Disc-Blade“ okrugle oštrice
 • Donja kontrolna poluga
 • Težina 1260 kg

Dodatne informacije

Veliki brat renomiranog Arborista 150

Ekonomičan i jednostavan za uporabu, Arborist 190 je novi predstavnik tradicionalne GreenMech obitelji sjekača u obliku prikolice. Izgrađen je od čelika velike čvrstoće što ga čini vrlo izdrljžljivim i moćnim. Dio je respektabilne GreenMech Arborist serije koje odlikuju kvaliteta, snaga, učinkovitost i ekonomičnost. Novi Arborist 190 nastavlja tamo gdje Arborist 150 prestaje. Veliki utovarni otvor 1200mm x 840mm omogućava brz protok razgranatog materijala vodi do “grla” utovarnog otvora u obliku pisma veličine 190mm x 280mm.

Zbog povećanja potražnje ogrijevnog drva, Arborist 190 je dizajniran kako bi se na brz način zbrinuo otpad nastao nakon sječe i uređenja drvene vegetacije. Teška i razgranata drvena masa može se usitniti na brz način čime se uvelike smanjuje rezanje motornom pilom i do stotinjak rezova dnevno, što rezultira većim dnevnim učinkom.

Renomirani Kubota dizel motor od 45KS s vodenim hlađenjem osigurava siguran i ekonomičan rad. Motor je zaštićen izoliranim čeličnim pločama koje se lako skidaju prilikom redovnog održavanja, a i osiguravaju robusnost te nisku razinu buke.

Dvostruki, vertikalni, hidraulični utovarni valjci, efikasno uvlače i drobe materijal sa minimalnim bočnim pomakom pri utovaru. Elektronski “No-Stress” sistem kontrole utovara, pokreće utovarne valjke i u suprotnom smjeru, što oslobađa noževe sjekača, kako bi zamašnjak očuvao svoju radnu brzinu, što isto tako povećava učinak.

GreenMech Arborist 190 je standardno opremljen s patentiranim „Disc-Blade“ sistemom okruglih noževa, čime se vijek trajanja noževa prije oštrenja produljuje i do 150 radnih sati.

Mišeljenja korisnika stroja

 • Jako smo zadovoljni radom sjekača (Arborist 190), ispunjava zadatke prema očekivanjima.
  Valerij Grković, Voditelj operative, Komunalno Hvar d.o.o.
 • Kupovinom stroja GreenMech Arborist 19-28 dobili smo pouzdanog partnera za rad na terenu, koji nam je omogućio znatne uštede vremena potrebnog za zbrinjavanje otpadnog granja, a ne treba zanemariti i financijske uštede koje su uslijedile. Istovremeno snažan, ali dimenzijama relativno kompaktan stroj koji pruža rukovatelju zadovoljstvo u radu.  28.01.2015.
  Darijo Škledar, Rukovoditelj radne jedinice Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci

Korisnici stroja GreenMech Arborist 190

KOMUNALNO HVAR d.o.o.
JKP KOTOR