O nama

MAGUS STROJ d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, bavi se prodajom i najmom strojeva za usitnjavanje drvene mase i prodajom strojeva za uređenje zelenih površina, građevinskih  te  poljoprivrednih strojeva. Sukladno s našom glavnom djelatnošću, a s ciljem da našim korisnicima i kupcima osiguramo što bolju podršku, u našoj se ponudi nalaze i originalni rezervni dijelovi za građevinske i poljoprivredne strojeve i oprema za zaštitu na radu.

Kredibilitet dokazujemo visokom kvalitetom i profesionalnošću te čvrsto stojimo iza vodećih proizvođača koje zastupamo. Osluškujemo potrebe tržišta na kojem djelujemo, razvijamo partnerski odnos s kupcima, s posebnim naglaskom na brzinu obavljanja svakodnevnih poslova vezanih uz isporuku strojeva, rezervnih dijelova, servis i edukaciju. U cilju krajnjeg zadovoljstva i povjerenja naših klijenata, osiguravamo edukacije za rukovoditelje strojeva te pratimo efikasnost kroz povratne podatke o učincima strojeva od strane naših partnera/klijenata.

Budući da Europska unija nalaže veći postotak recikliranja zelenog/organskog otpada, Magus stroj d.o.o. prepoznat je od strane profesionalaca kao prvi izbor na hrvatskom tržištu.

Uz pozitivna iskustva koja dijelimo s našim partnerima, razvijamo i novu priču ekološkog zbrinjavanja zelenog otpada.

KONTAKT PODACI

Adresa:

Bukovački vijenac 14, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Telefon:

+385 1 2340 381

Fax:

+385 1 2340 588

E-mail:

info@magus-stroj.hr

Social links:

OBUKA OPERATERA

Vršimo osposobljavanje za rukovoditelja GreenMech sjekača drvene mase, te Peruzzo opreme, jer iako su strojevi iznimno jednostavni za uporabu, izuzetno je važno imati operatera upoznatog sa svim performansama stroja.

Također, pružamo potpunu podršku u vidu savjeta, obuke, servisa, rezervnih dijelova, te stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i moguće nedoumice. Spremni smo za hvatanje u koštac sa svakim vašim problemom. Po želji klijenta moguće su privatne demonstracije sjekača drvene mase, a organiziramo i veće prezentacije gdje se klijenti pobliže mogu upoznati sa principom rada strojeva.

SERVIS I REZERVNI DIJELOVI

Ovlašteni servis za strojeve iz ponude na cijelom području Republike Hrvatske. Stručni tim izlazi na teren, vodeći se činjenicom da je brzina najvažnija u takvi situacijama, jer je najskuplji stroj onaj koji ne radi.

Magus stroj d.o.o. posjeduje lager originalnih rezervnih dijelova u Zagrebu, te redovne isporuke iz centralnih skladišta.

NAJAM I PRODAJA STROJEVA

Široka ponuda GreenMech sjekača, drobilica i malčera drvene mase, te Peruzzo kosilica i opreme za održavanje i uređenje zelenih površina zadovoljava različite zahtjeve kupaca. Nadalje, prodaja građevinskih i poljoprivrednih strojeva, te originalnih rezervnih dijelova za strojeve i opreme za zaštitu na radu.

Nudimo i usluge najma GreenMech sjekača, drobilica i malčera drvene mase, idealno rješenje za brzo i efikasno rješavanje problema nagomilanog zelenog otpada. Dostupne su opcije dnevnog, tjednog i mjesečnog najma.

Reference

HR Šume
Komunalnac Bjelovar
Komunalac Križevci
Park Buzet
Stubica Lovran
Vrelo Rab
PRE-KOM
Stambeni servis
ČAKOM
PONIKVE
PRUŽNE GRAĐEVINE
ČAVLE
PARKOVI OPATIJA
BARANJSKA ČISTOĆA
MED EKO SERVIS
LEĆ
SUPETAR
FAŽANA
JKP KOTOR
PINE BEACH PAKOSTANE
JAVNA USTANOVA “REZERVAT LOKRUM”
NACIOALNI PARK “KRKA”
KOMUNALNO HVAR d.o.o.
BIKARAC D.O.O. ŠIBENIK
GRADSKO KOMUNALNO DRUŠTVO SENJ d.o.o.
Odradili smo veliki dio posla sa strojem (Arborist 200) te možemo reći da je u radu besprijekoran i siguran, općenito oduševljeni smo performansama.
Ileana Jurcan, Voditeljica odjela okoliša, Valamar Riviera d.d.
Jako smo zadovoljni radom sjekača (Arborist 190), ispunjava zadatke prema očekivanjima.
Valerij Grković, Voditelj operative, Komunalno Hvar d.o.o.
Ovaj sjekač drvne mase u obliku prikolice (GreenMech Arborist 150) smanjuje nastajanje zelenog otpada i korištenje motornih pila te znatno unaprijeđuje produktivnost rada i kvalitetu obavljenog posla. Usitnjeno granje vraća se u prirodu u obliku drvne sječke i koristiti kao idealan materijal za održavanje poučno-pješačkih staza.
Mate Bačić, Rukovoditelj Odsjeka za zaštitu i praćenje poljoprivrednih površina, NP Krka
Kupovinom stroja GreenMech Arborist 19-28 dobili smo pouzdanog partnera za rad na terenu, koji nam je omogućio znatne uštede vremena potrebnog za zbrinjavanje otpadnog granja, a ne treba zanemariti i financijske uštede koje su uslijedile. Istovremeno snažan, ali dimenzijama relativno kompaktan stroj koji pruža rukovatelju zadovoljstvo u radu.  28.01.2015.
Darijo Škledar, Rukovoditelj radne jedinice Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci
U proteklih godinu dana koliko koristim GreenMech ARBORIST 130 mogu iskazati veliko zadovoljstvo. Najčešće se prednosti usitnjavanja posječene i orezane drvne mase iskazuju u gustim nasadima maslina u kojima je spaljivanje gotovo nemoguće, a istovremeno se dobije proizvod pogodan za kompostiranje. Koristio sam ga nakon sječe većeg broja stabala za usitnjavanje granjevine gdje je čitavo radno vrijeme bio pod radnim opterećenjem, te se tom prilikom pokazalo da nije veliki potrošač goriva obzirom da ga pogoni benzinski motor. Mene osobno se najviše dojmio "No stress sistem" odnosno postepeno uvlačenje i rezanje komada drveta većeg promjera. 25.01.2015.
Branimir Vančina, uslužni obrt „RANKUN„
Sjeckalicu GreenMech QuadChip 160 nabavili smo zbog potrebe za pojednostavljivanjem procesa uklanjanja i zbrinjavanja granja i drvenih ostataka promjera do 16 cm. Iskustva su izrazito pozitivna jer se radi o stroju malih gabarita, a velikog kapaciteta; na teren ga je moguće dovesti prikopčanog na automobilsku kuku, a zbog malih dimenzija i prilagodljivosti ulazi u svako dvorište, značajno smanjuje volumen granjevine, što je nama u urbanim uvjetima jako bitno. Sve to rezultira time da smo smanjili broj odvoza biootpada bilo traktorima bilo kamionima, a također se smanjila i potreba za radnicima, jer sa tom sjeckalicom je dovoljan jedan radnik, a sve to vodi tome da su primjetne i uštede u vremenu rada, energentima, a u konačnici i u novcu. Stroj ima izvrsno koncipiran sustav reznih diskova, koji se teško tupe, odličan Kubota dizel motor i do sada na račun te sjeckalice mogu samo iznijeti riječi hvale i preporučiti ju svakom tko se ozbiljno bavi zbrinjavanjem drvenaste biomase. 16.04.2014.
Zdravko Abramović, Voditelj hortikulture komunalnog poduzeća GKP ČAKOM d.o.o. Čakovec